[O2] Wymiana żarówek podświetlenia tablicy rejestracyjnej O

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • edon
    Classic
    • 2011
    • 9

Zamieszczone przez bradley
    Moje Ferodo tez pyla. To jest prosta zasada, albo klocek szybko schodzi i hamuje albo kupujesz klocki twarde jak beton ktore wytrzymuja 100tys i hamuja tak sobie.
    10tys? Ja po 12tys nie mialem klockow w Kadecie
    No bez jaj. To u mnie w poprzednim aucie po 40k klocki były jak nowe, do tego stopnia, że mechanik radził trochę więcej hamować hamulcem, a nie silnikiem, bo tarcze też powinny trochę tego klocka powąchać. Teraz mam w kolejnym aucie zrobione 26k i nawet nie myślę, że ktoś mi może na przeglądzie powiedzieć, że klocki trzeba wymieniać.
    Czy są twarde? Fabryczne volkswagena, hamują tak jak należy.
  • opbmarek
    Ambiente
    • 2010
    • 110

Witam wszystkich serdecznie. Mam zamiar wymienić zwykłe żaróweczki podświetlenia tablicy rejestracyjnej na żarówki ledowe. Nie wiem jednak jaka długość pasuje do mojej Octawki, a występują one w trzech rozmiarach. Proszę o podpowiedź jeżeli ktoś już wymieniał. Dzięki za wszelkie informacje.

Komentarz

• piotrek_gdy
      RS
      • 2008
      • 7723
      • Volkswagen
      • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

opbmarek, poczytaj forum
      jesli załozysz ledy to albo musisz kupic ledy odpowiednie do CANa albo wlutować żarówkę inaczej komp będzie ci krzyczał
      przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

• opbmarek
        Ambiente
        • 2010
        • 110

Dzięki serdeczne za informację. Na allegro widziałem coś takiego i dlatego pytam.

[ Dodano: Nie 14 Mar, 10 16:26 ]
        piotrek_gdy, Faktycznie miałeś rację. Włożyłem żarówki ledowe i oczywiście świeciły, ale mądry komputerek dalej widział spalone żarówki.Jeżeli chodzi o elektronię, to faktycznie nie ma co kombinować.

Komentarz

Pracuję...